Αρχική Σελίδα Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018

Yποστήριξε τη Δράση μας

Με τη συνεχή υποστήριξή σας στόχος μας είναι τα βήματα μας να αρχίσουν να μεγαλώνουν, να ευαισθητοποιούνται καθημερινά όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε κοινωνικά ζητήματα και να δραστηριοποιούνται ενεργά προς την επίλυσή τους.

Μηνιαία Συνδρομή
Κατάθεση μέσω Τραπέζης Πειραιώς, Αρ. Λογαριασμού: GR86 0171 5510 0065 5112 8652 564

Εφ' άπαξ δωρεά
Κατάθεση μέσω Τραπέζης Πειραιώς, Αρ. Λογαριασμού: GR86 0171 5510 0065 5112 8652 564

 

Εταιρική Υποστήριξη

Ευαισθητοποίηση Εργαζομένων
Ο Οργανισμός «Αθηνά» σε συνεργασία με το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας, προτρέπει τους εργαζόμενους να δωρίσουν ένα μικρό ποσό από το μισθό τους σε μηνιαία βάση ή να υποστηρίξουν τη δράση μας με έναν από τους υπόλοιπους τρόπους που αναφέρονται στην εν λόγω ενότητα. Ο συγκεκριμένος τρόπος υποστήριξης έχει το πλεονέκτημα ότι συμβάλλει σημαντικά στη δημιουργία ανθρωπιστικής κουλτούρας στην εταιρία και την προβάλλει ως ένα φορέα μεταβίβασης ανθρωπιστικών και κοινωνικών αξιών.

Πρόγραμμα «Εταιρική Ευεργασία»
Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Εταιρικής Ευεργασίας» επιλέγετε αντί για την αγορά επιχειρηματικών ή άλλων δώρων να δωρίσετε το αντίστοιχο ποσό στον οργανισμό «Αθηνά». Θα σας αποσταλλεί ενημερωτικό Newsletter προκειμένου να ενημερώσετε τους συνεργάτες σας για την ευγενική σας πρωτοβουλία.

Χριστουγεννιάτικες Κάρτες
Οι Χριστουγεννιάτικες κάρτες του «Αθηνά» αποτελούν το καλύτερο τρόπο για να ευχηθείτε στους συνεργάτες και τους πελάτες σας και να τους μεταφέρετε το μήνυμα της κοινωνικής μας δράσης. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με το εικαστικό της κάρτας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Μάρκετινγκ του Οργανισμού.

Χορηγίες σε είδος
Για να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε πιο αποτελεσματικά στις ανάγκες των οικοτροφείων μας υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός προϊόντων που χρησιμοποιούμε καθημερινά και μπορείτε εσείς να προσφέρετε. Σε συνεννόηση με το τμήμα Ανεύρεης Πόρων και εφόσον υπάρχει συγκεκριμένη ανάγκη μπορείτε να χορηγήσετε σε είδος, βελτιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ποιότητα διαβίωσης των ενοίκων μας.

Χορηγίες εκδηλώσεων και δράσεων
Κατά τη διάρκεια του χρόνου και με στόχο την ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας για τη δράση μας, διοργανώνουμε εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα. Αναλαμβάνοντας τη χορηγία μιας εκδήλωσης και την κάλυψη των εξόδων της διοργάνωσης συμβάλλετε σημαντικά στη μείωση των εξόδων προβολής του έργου μας. Στην περίπτωση αυτή παρέχονται ανταποδοτικά οφέλη ανάλογα με το ύψος του ποσού και το είδος της χορηγίας. Επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Ανεύρεσης Πόρων για σας ενημερώσει για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του «Αθηνά».

 

Τμήμα Μάρκετινκγ & Ανεύρεσης Πόρων

Τηλ: 210 8668365