Υποστηρίζω!

Στην προσπάθεια μας είναι σημαντικό να βρούμε ανθρώπους που ενστερνίζονται το όραμα μας για επίτευξη της αλλαγής των συνθηκών και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων στην Ελλάδα και από κοινού να προσπαθήσουμε να το κάνουμε πραγματικότητα.
 
 
 

Δωρητές

Επίλεξε τη δράση που σε εμπνέει περισσότερο και άλλαξε τον κόσμο προς το καλύτερο! Απλά, με ένα κλικ, απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι, είτε από το κινητό σου, το tablet σου ή τον υπολογιστή σου, με απόλυτη ασφάλεια (link στη σελίδα «όροι χρήσης»)! Για κάθε σου προσφορά, θα λαμβάνεις ηλεκτρονική απόδειξη δωρεάς η οποία αποτελεί και έγκυρο φορολογικό παραστατικό. Μελλοντικά, θα υποστηρίζονται και άλλοι τρόποι προσφοράς – stay tuned!

 
 
 

Στρατηγικοί εταίροι

Οι στρατηγικοί εταίροι είναι στην καρδιά του προγράμματος μας. Είναι εκείνοι που συνεισφέρουν είτε την τεχνογνωσία τους, τις υποδομές ή οικονομική ενίσχυση για την επίτευξη του προγράμματος. Αποκτήστε θεσμικό ρόλο στο πρόγραμμα, επεκτείνετε το εταιρικό σας δίκτυο σε Ελλάδα και εξωτερικό- μιλήστε μαζί μας και μάθετε πώς μπορείτε να γίνετε κι εσείς πρωτοπόροι στην αλλαγή!

 
 
 

Χορηγοί

Όσο υπάρχουν κοινωνικές ανάγκες, υπάρχουν κι οι άνθρωποι που θέλουν να υποστηρίζουν την προσπάθεια των συνανθρώπων τους. Η αξία που προστίθεται από τη δική σας χορηγία, δεν ενισχύει μόνο την προβολή της επιχείρησης σας αλλά συμβάλλει ουσιαστικά στις ανάγκες του τόπου σας και γίνεστε μέρος της αλλαγής που επιδιώκουμε να φέρουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον συνεργασίας.

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά!